Nová cesta k Vášmu úspechu

Online video kurzy účtovníctva a ekonomické video školenia v pohodlí domova alebo kancelárie. Stačí pár kliknutí myšou a je to www.kurzy-skolenia.com

Nová webstránka www.video-kurzy.sk

Úplná optimalizácia našej stránky

Dnes sme spustili našu novú webovú stránku. Vylepšili sme funkcie, spravili krajší dizajn a pripravili sme pre vás online testy z účtovníctva a daní.

Naša nová stránka je plne otimalizovaná na všetky zariadenia. Využívať ju môžete tak na stolných počítačoch, notebookoch ako aj na tabletoch a mobiloch.

Pripravili sme ju tak, aby ste mohli naplno a efektívne využívať svoj čas a pozerať video kurzy kdekoľvek a kedykoveľvek. V exteriéry stačí pripojiť sluchátka a naplno môžete využívať pohodlie našich video kurzov. 

Chcete sa s nami otestovať? Online testy je možné spúšťať aj na mobiloch. Môžete tak využiť čas napr. v čakárni u lekára, čakanín na svoj spoj na zastávke. Alebo pri kávičke v kaviarni. Jednoducho všade.

Náš team vyvíja maximálne úsilie, aby vaše pododlie bolo na najvyššej úrovni. Preto, ak by ste zistili nejaký nedostotok, napíšte nám a my sa ho budeme snažiť v čo najkratšom čase vyriešiť.



Naše videokurzyna dosah. Stačí pár kliknutí myšou a je to.

Videokurz len za 50,00 €60,00 € s DPH
Videokurz len za 160,00 €192,00 € s DPH
Videokurz len za 140,00 €168,00 € s DPH
Videokurz len za 60,00 €72,00 € s DPH
Videokurz len za 160,00 €192,00 € s DPH
Videokurz len za 200,00 €240,00 € s DPH

Toto sú naši partneri, s ktorými spolupracujeme

Tu nájdete našich partnerov, s ktorými sme v blízkom kontakte

kurzy účtovníctva